{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
2.083 visninger | Oprettet:

etablering af græsplæne i tidligere bed {{forumTopicSubject}}

Hej alle

Vi er i gang med at etablere en udvidelse af græsplænen på vores strandgrund / kolonihave i Århus og har i den anledning brug for gode råd til hvordan vi bedst muligt sørger for der kommer græs og ikke ukrudt! Jorden er sandet da grunden ligger tæt ved vandet.

Vi skal etablere en græsplænen som en udvidelse af en eksisterende i et bed der nu er klippet ned. Dette bed har været et stort rod af skvalderkål, hybenroser, brændenælder og alt muligt andet ukrudt. Hvordan sikrer vi bedst muligt at dette ukrudt ikke kommer igen? (i hvert fald ikke med det samme!). Lige nu er bedet klippet ned og planen er at grave så mange hybenroser og andet op så muligt og herefter planere og etablere plænen med rullegræs således at det får et forspring i forhold til ukrudtet. Alt dette har vi tænkt os at gøre her i efteråret. Kan vi gøre mere? Er det en ide at lægge en membran af en art mellem rullegræs og jord, eksempelvis gamle aviser, for at hæmme ukrudtets vækst? Hvad er jeres erfaringer?

Mvh Kristoffer


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  etablering af græsplæne i tidligere bed
  • Peder  M
    Peder M Tilmeldt:
    apr 2012

    Følger: 1 Svar: 28
    #1   18. sep 2013 Alt det du nævner dør når du slår græsset næste år, så. Jeg ville bare så græs i og så lade det blive 10 cm højt inden du slår det første gang og så slå det ofte. Så får du ingen problemer..

Kommentér på:
etablering af græsplæne i tidligere bed

Annonce