Gør din drøm om eget fritidshus til virkelighed

Gør din drøm om eget fritidshus til virkelighed

16. nov 2017

Drømmer du om at eje et fritidshus, som du kan lægge vejen forbi, når du har brug for en pause fra hverdagens stress og jag? Så skal du tage affære på drømmen, da ingen andre gør det for dig. På denne side kan du læse alt om, hvordan du realiserer din drøm.

 

Hvordan finder jeg det perfekte fritidshus? Hvilke praktiske ting skal jeg tage mig af? Hvordan skal jeg indrette mit kommende fritidshus? Få svar på disse og mange andre spørgsmål i artiklen.

Indled jagten på et fritidshus

 

Er din store drøm at investere i et fritidshus eller også omtalt som et sommerhus, så skal du slå følehornene ude, så du snart kan finde dit ideelle hus og skrive under på en kontrakt. Der er altid mange tusinde fritidshuse til salg. En stor del af disse huse er sat til salg på nettet, hvor du kan søge efter et hus efter din smag.

 

Oplys dine krav til geografisk område, by, postnummer, pris og boligareal. Jo mere fleksibel du er, desto flere sommerhuse vil du blive præsenteret for. Du kan også overveje at købe en byggegrund, hvis du har et stort ønske om at bygge et unikt fritidshus.

Tegn en fritidshusforsikring

 

Investerer du i et fritidshus, så skal du huske at tegne en forsikring, nærmere betegnet en fritidshusforsikring. Denne forsikring dækker ved brand samt skader som følge af storm, skybrud, indbrud og hærværk. Det er vigtigt at bemærke, at du ikke har mulighed for at tegne en fritidshusforsikring, hvis du har planer om at bo i huset året rundt. Her skal du i stedet tegne en traditionel husforsikring.

 

Du kan se her, hvordan du er dækket med en fritidshusforsikring. Du har desuden mulighed for at beregne prisen på din kommende forsikring online.

Indret dit nye fritidshus

 

Du er nu blevet den lykkelige ejer af et fritidshus og kan begynde at tage hul på den sjove del – nemlig indretningsdelen. Det karakteristiske ved et fritidshus er, at man bruger det i fritiden, hvorfor det vil være oplagt at indrette huset således, at det lægger op til hygge og afslapning. Dit fritidshus skal jo gerne blive dit frirum.

 

Foruden at indrette boligen skal du også have indrettet haven. Hertil skal du bruge havemøbler og planter. Du kan købe havemøbler online for at spare tid og penge. Trademax - her kan du se udvalget af havemøbler (levering til døren)

Vær opmærksom på reglerne vedr. fritidshuse

 

I Danmark er det som udgangspunkt ikke tilladt at bo i et fritidshus året rundt. Denne regel er indført for at sikre sig, at sommerhusområder ikke udvikler sig til parcelhuskvarterer. Der er dog mulighed for at anvende et fritidshus til helårsbeboelse, hvis man opfylder nogle vigtige kriterier. Du har eksempelvis mulighed for at bo i dit fritidshus året rundt, såfremt du er pensionist og har ejet fritidshuset i minimum et år.


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


JettePedersen
JettePedersen (Kommerciel blogger)
Oprettet 31. maj 2022
JettePedersen
JettePedersen (Kommerciel blogger)
Oprettet 23. nov 2021
Annonce