Luk varmen og hyggen ind i boligen og haven i de kolde...

Luk varmen og hyggen ind i boligen og haven i de kolde...

30. okt 2017

Den danske vinter tærer hårdt på os danskere, idet denne periode er domineret af mørke, kulde og nedbør. Det kan godt være lidt trist, men det er ikke desto mindre noget, man bliver nødt til at vænne sig til, hvis man ikke har planer om at flytte til udlandet.

Hvordan lukker jeg varmen og hyggen ind i mit hjem? Det kan du få svar på i denne artikel, som skal handle om både boligindretning og haveindretning.

Fyr op i pejsen med hjemmekløvet brænde

En pejs er et fantastisk redskab, da den ikke blot afgiver varme, men også er med til at skabe en hyggelig og behagelig atmosfære i hjemmet. Forestil dig hvor hyggeligt det er at sidde foran pejsen med en god bog og en kop friskbrygget kaffe ved din side. Det bliver da ikke meget hyggeligere.

Længes du efter mere varme og hygge i din stue, så skal du da overveje at købe en pejs og evt. en brændekløver. Du har nemlig mulighed for at kløve dit eget brænde, hvis du investerer i en brændekløver. Ønsker du at vide mere om, hvorfor en brændekløver kan være en god investering, så læs mere her.

Tips:

·         Træ skal helst skæres og kløves umiddelbart efter fældning

·         Kløv brændet i mindre stykker (det er med til at forkorte tørretiden)

Opsæt hylder og lad dine bedste familiefotos komme til syne

Du får selvsagt ikke meget glæde af dine familiefotos, hvis de bare ligger og samler støv nederst i skuffen. Det er en skam, da familiefotos fortjener at blive fremhævet i hjemmet. Er du enig, så bør du købe og opsætte hylder i dit hjem, så du endelig får et sted til dine fotos og andre betydningsfulde genstande.

I dag findes der mange forskellige hylder, herunder træhylder, som er særdeles populære i øjeblikket. Du bør se hylder her, såfremt du ønsker at købe en moderne hylde af træ. Hylder kan hænges op i alle rum – lige fra hjemmekontoret til badeværelset.

Skru op for hyggen i haven med en lyskæde

Selvom man er ivrig efter at gøre boligen mere hyggelig, så må man ej forglemme haven, som også fortjener en masse kærlighed og opmærksomhed. Du kan skrue op for hyggen i haven ved at købe en lang lyskæde, som du kan vikle rundt om hækken, træet eller busken.

Og ja, man kan sagtens sætte lyskæder op i haven, selvom man ikke befinder sig i december måned. I forhold til valg af lyskæde bør du gå efter en løsning, som hverken belaster pengepung eller miljø. 


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


JettePedersen
JettePedersen (Kommerciel blogger)
Oprettet 31. maj 2022
JettePedersen
JettePedersen (Kommerciel blogger)
Oprettet 23. nov 2021
Annonce