{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Villa/hushave 2000 kvm Prydhave

2.642 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen have er oprettet og stemt ind. Opret din egen have

Annika C
Kvinde | 40 år | Oprettet: 28. mar 2012


Villa/hushave 2000 kvm

Primær anvendelse:
Prydhave
Beplantning
Hosta´er og Dagliljer i forskellige farver og størrelser. Kærminde søster, bregner, Bonderoser, forskellige Storkenæb, Pæoner, forskellige roser, lavendler, Floks, samt mange flere forskellige. er beriget med en mor og en svigermor der også går meget op i deres haver så jeg har fået rigtig mange stauder. også nogle ingen af os kender navnene på. Derudover er jeg vild med løg så jeg har vintergækker i hobetal, tulipaner, perlehyacinter og alm. hyacinter og jeg skal helt sikkert have endnu flere
Havens elementer
Haven er som sagt på 2000 kvm. så jeg har lavet en lille `strand`. Den skal dog opdateres lidt da jeg ikke synes planterne omkring fungere og da en af efterårets storme løb med havehegnene. Men den er lavet på stenmel hvorpå vi skal have lagt rigtig strandsand. Der er krukker og den er pt. omkranset af hostaer og stokenæb.
Så har jeg lavet et hjørne med gynge, bålplads og plads til Trampolin. Her bruger vi mange timer om sommeren. Den er også lavet på stenmel med hosta´er og dagliljer i kanten. samt et hav af løg inden stauderne kommer.
Jeg har i samme område et stort staudebed hvor vores gamle egetræ er inkluderet. Midt i haven har jeg et halvmåneformet bed med forskellige blomstrende buske og lave stauder under samt to runde rosenbede. I den sidste del af haven er der en krog med pæoner og roser hvor vi tit spiser. der er også et stort staudebed med mange forskellige stauder ligesom der i dette område også er nogle frugttræer. Jeg er et nyt bed i støbeskeen:-) ligesom jeg også drømmer om at få anlagt en flot terrasse....så der er masser af projekter undervejs
Beskrivelse
Da jeg flyttede ind på gården var haven en stor græsplæne med nogle gamle træer. Vi brugte ikke haven meget og det synes jeg var rigtig ærgeligt. Så hele min plan er at gøre denne store smukke dejlige have til et samlingspunkt for hele familien.


Kommentér på:
Villa/hushave 2000 kvm