{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Kolonihave 330 Kolonihave

1.958 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen have er oprettet og stemt ind. Opret din egen have

Isabella N
Kvinde | 28 år | Oprettet: 28. mar 2012


Kolonihave 330

Primær anvendelse:
Kolonihave
Beplantning
Vi har indkøbt sommerfuglebusk, jordbærplanter, vin, rød kornel, troldhassel, ribs, solbær, brombær, blåbær, og ellers står der vist et par stauder tilbage.
Vi har sat kartofler, og en masse andet fra drivhuset. Solsikker er også kommet til ;)
Havens elementer
Græsplæne foran huset med pavillion med grillplads. Der er to bede ved hver side af huset. Bag huset er der overdækket terrasse og drivhus, samt køkkenhave og højbede.
Staudebed og stenbed, samt et æble og pæretræ, der skal kravle hen af espalier.
Beskrivelse
Vi har købt kolonihaven i marts 2012, da min mor er kommet til at bo i lejlighed og savnede en have.
En rigtig god have til små penge, i forhold til de haver vi har været ude at se på!
Opdatering 11/4-2012:
Jordbærbed med sten omkring er oppe, højbedede er blevet fyldt med jord, grantræerne er blevet fældet og jeg har et projekt for der hedder "insekthotel".
30/5-2012:
Huset er blevet malet sort og der er sat espalier op. Der er begyndt på et blomsterbed, med asters og morgenfruer, indtil videre.
28/6-2012:
Der er lavet staudebed, og stenbed. Salaten i drivhuset vokser amok, vi har høstet en bakke af de første jordbær. Lidt problemer med at sneglene æder af planterne :(
De første kartofler er begyndt at blomstre, så der går nok ikke lang tid før der er nye kartofler!
13/9-2012:
Så er der sket noget i haven! Vi har fået omlagt og gravet stauder op i det bed til venstre for huset. Der er kommet nye stauder i bedet, så nu er der et lilla farvetema :) Det bliver spændende at se i foråret, når det begynder at blomstre og gro.
Deromme hvor drivhuset står har min mor planer om at dække græsset med fiberdug, og sætte højbede op og lægge ral omkring. Om det bliver i år eller først næste år, ja det må tiden jo vise ;)
Høsten: Vi høster stadig tomater og lidt jordbær af de større planter vi har. Også lidt ærter, chili, persille, kvan, kørvel og sådan er der stadig af. Vi fik vist fat i en dårlig agurkeplante, for det har ikke givet det store.
Kommentér på:
Kolonihave 330
x