{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Villa/hushave 1300 kvm Prydhave

5.132 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen have er oprettet og stemt ind. Opret din egen have

Annica P
Kvinde | 49 år | Oprettet: 29. jan 2012


Villa/hushave 1300 kvm

Primær anvendelse:
Prydhave
Beplantning
Haven har et ældre præg, omkranset af hæk i ca 120 cm højde. selve prydhaven kan ses som et stort T,, hvor huset ligger på højre side af den lodrette streg i T´et. Prydhaven indeholder sankthans urt, liljer, storkenæb, rhododendron, to forskellige thuja, sur-kirsebær, birk, stilk-eg, elefantgræs og en masse roser. bedet langs med huset er fyldt med røde roser. længere ned i haven er der et aflangt bed med roser i forskellige farver. På terrassen er der en stor klatrerose ved siden af skorstenen.
Der er også en stor urtehave, som endnu ikke er taget rigtig i brug. Tidligere lejer har efterladt kartofler, gulerødder og pastinak som vi nyder godt af (kartoflerne og gulerødderne er væk ;-)) Der er også fire rækker med jordbær,,en god gammeldags slags, med masser af smag og sødme.
Havens elementer
Haven er i sin nuværende form lidt kedelig efter min smag,, der mangler fylde. der er bede langs kanten af haven og så to aflange bede inde i græsset. Derudover er der ikke på nuværende tidspunkt nogle elementer i haven.
Beskrivelse
Jeg har i Juli måned 13, indtaget en skøn plet, med rimelig udsigt til Tissø. Her er masser af muligheder, men jeg har valgt ikke at gøre så meget ved haven i år, udover at holde den pæn. Jeg skal lige "fornemme" den først,, hvor kommer vinden fra,,hvordan bevæger solen sig etc.. Det er dog svært at lade være,, så min elskede magnolia har fået en plads. Men resten af mine medbragte stauder, er sat i ammebed, og må vente lidt med den endelige placering. Haven er temmelig vindpåvirket, og derfor er noget af det første jeg skal finde ud af, hvordan jeg skærmer for vinden, men ikke for udsigten.. :-). Det meste af haven er græs hvilket ikke er mit foretrukne element, så der skal tegnes haveplaner i de kommende kolde vintermdr, så der laves plads til alle de buske og stauder jeg gerne vil have med tiden. Det er en skøn have med stort potentiale,,især set i lyset af at min sidste have var 75 kvm,, her kan jeg rigtigt folde drømmene ud på 1300 kvm,, det skal nok blive sjovt,,og hårdt.
Kommentér på:
Villa/hushave 1300 kvm
Annonce