{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}

Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  nogen der kender til firmaet Bakker?
  • #1   1. jan 2012 Ja jeg har da købt der fra et stykke tid.

    En overgang havde de et eller andet mystisk bud til at køre ud med pakker til kunderne, og det var ærligt talt noget være klyt. De kunne glemme en eller komme på de underligste tidspunkter af døgnet, fx kl 22 en hverdags aften.
    Det er med glæde at jeg sidste gang kunne erfare at de nu bruger nogle bedre bud og bedre afleveringstider.

    Planterne de er såmen gode nok, men er som oftest mega tørstige når de ankommer, så man skal skynde sig at give dem vand. lad være med at grave planterne ned før de har suget alt det vand de kan.
    jeg har kun oplevet en gang at en plante har skuffet mig og det var en rose. Ikke at den døde, men den kunne simpelthen ikke komme i gro. Lidt pøjst når den står i bedet sammen med de andre der har samme alder.
    Farverne i den trygte reklame kan du ikke regne en hat fuld med, de pynter meget på alle deres planter. Planterne er jo små og sarte det skal du være obs på når du sætter dem i jorden, de kommer fra en kuvøse tilværelse.
    Er du heldig (det er alle) at være udtrukket som vinder af gratisgaver skal du vide at det er noget skrammel også hvis det er planter. I sommers var jeg den heldige smiley vinder af et gratis citrustræ. Stort og flot var det på billedet og lille og sølle da jeg fik det.

    Jeg kan lide at handle hos dem, på trods, fordi de har mange spændende planter der ikke kan opstøves ved en planteskole. Jeg får besked via mail om hvornår jeg kan vente varen det er supert, og der følger som regel en fin planteanvisning med.


  • #2   1. jan 2012 tak for din erfaring smiley

    Det er netop også nogle planter som jeg ikke kan finde andre steder jeg gerne vil have fra dem smiley
    Men rart lige at få at vide hvad det er man kan forvente at få leveret.

    Må jeg høre hvad det er for nogle ting du har fået derfra(udover rosen)?


  • #3   1. jan 2012 Ja det må du gerne høre. En Klematis, 4 roser, Liljeløg, andre specielle løg. Det var sidste år. I år regner jeg med at købe nogle klatreroser og hvis jeg ser noget specielt.

  • #4   1. jan 2012 hvordan har de klaret sig? var de nemme at få til at gro efter du modtog dem og er de blevet til noget ordentligt?
    Jeg har nemlig også en klematis i kikkerten, samt en sommerfuglebusk og en dværgabrikos.


  • #5   1. jan 2012 Nu er det sådan at når du bestiller kan du vælge tidspunkt du gerne vil have dine varer. Derfor har jeg af gode grunde ikke set endnu, da jeg lagde dem i jorden i efteråret.
    Klematisen er også sat her i efteråret og den er jeg meget spændt på. kan ikke huske hvad den hedder, men den blomstrer to gange om året den første mener jeg er med enkelte blomster og sidste gang på året er med dobbelte blomster.
    Roserne har været meget flotte og meget gro villige (på nær den ene der ligesom er gået i stå og blomstrede ikke). Farverne er som sagt ikke så strålende som på billerne, men de var meget flotte. jeg tror jeg på min profil har nogle billeder liggende af mine roser, i en mappe.


  • #6   1. jan 2012 Hov det jeg ikke har set endnu er mine løg smiley

  • #7   3. jan 2012 Mit citrus træ døde også. Og det var ikke kattenes skyld. jeg plantede det i samme potte med en anden citrus, men det døde bare. Underligt.

  • Karin H
    Karin H Hjælpe-administrator
    Tilmeldt:
    aug 2011

    Følger: 4 Følgere: 5 Haver: 1 Emner: 7 Svar: 209
    #8   3. jan 2012 Jeg har ingen kendskab til Bakker.....så det var fint lige at få nogen gode svar. Har oftet set deres reklamer, men endnu aldrig prøvet at bestille.
    Jeg har kun prøvet et par gange fra Rosenposten....


  • #9   4. jan 2012 ja, det var dejligt at høre lidt. så har man lidt mere grundlag for at beslutte om man vil prøve det.
    smiley


  • #10   4. jan 2012 I kan på nette søge på Bakker og få dem til at sende et katalog til jer. Så kan i enten bestille derfra eller også kan i over nettet (mener jeg)

Kommentér på:
nogen der kender til firmaet Bakker?

Annonce