{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
890 visninger | Oprettet:

Fordele ved en Dubai -ferie {{forumTopicSubject}}

Den varme, gæstfri tilstand i De Forenede Arabiske Emirater er en anerkendt leder inden for verdensturisme.
I dag gennemgår turistindustrien betydelige ændringer i forbindelse med en ændring i de fremherskende turistmål. Hvis indtil for nylig de mest populære blandt turister var badebyerne i Tyrkiet og Egypten, på grund af den vanskelige politiske situation i denne region, skal fans af hav og solbadning mestre andre udvejsområder.
Den varme, gæstfri tilstand i De Forenede Arabiske Emirater (UAE) er en anerkendt leder inden for verdensturisme. Måske er det mest berømte og besøgte emirat af europæere Dubai, som er en enorm moderne metropol, der strækker sig langs kysten af ​​Den Persiske Golf. Den unikke smag af denne virkelig unikke by ligger i, at den har formået at kombinere utroligt naturligt og harmonisk de traditionelle værdier i øst med vesteuropæiske innovationer.
Fordelen ved denne region er, at du kan nyde alle lækkerierne i det sydlige feriested når som helst på året. Selv i januar, når vinterens frost er hård, svæver lufttemperaturen i Dubai omkring +25 grader Celsius, og vandet nær kysten af ​​Den Persiske Golf opvarmes til +20 grader. Der vil ikke være nogen problemer med komfortabel indkvartering, da der er mange luksuriøse moderne hoteller på 4-5 stjerneniveau i UAE, hvoraf de fleste er placeret direkte i resortområdet.
Dubai vil være interessant at besøge for alle kategorier af rejsende - ungdomsvirksomheder, familier med små børn, nygifte og ældre par. Børn vil være ubeskrivelig glæde, når de besøger den berømte vand-forlystelsespark, og at besøge det verdensberømte Atlantis Oceanarium er bestemt ikke kun børn værd, men også voksne. Hvis vi taler om den mest populære underholdning blandt europæere, skal man helt sikkert nævne kamelridning, desert buggy dubai - https://www.bigreddxb.com/, sandski. Og et besøg på en rigtig støjende, overfyldt orientalsk basar vil ikke efterlade nogen ligeglade.



  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Kommentér på:
Fordele ved en Dubai -ferie

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce