3 tips til camping med familien

3 tips til camping med familien

7. aug 2019
Campingferie er en afslappende og hyggelig tur, som alle medlemmer af familien kan nyde. Der er altid noget at tage sig til, uanset om man hører til en af de store eller en af de små i familien. En vellykket campingferie kræver dog typisk en masse planlægning. Der er meget man skal tage højde for, både i forbindelse med beliggenhed, børn og valg af telt. Vi har derfor samlet en lille guide med 3 tips til camping med familien. Læs med forneden.

Beliggenhed frem for alt

Når man skal på camping, så er beliggenheden essentiel. Både i forbindelse med ens valg af campingplads, om hvorvidt der er gode badearealer eller supermarkeder i nærheden. Men også i forbindelse med ens beliggenhed på selve campingpladsen. Her er det relevant, at se på familieferiens præferencer. Ønsker I at ligge tæt på vandet, så I har fri mulighed for at bade og lege ved stranden. Eller ønsker I måske at ligge ved et mere ”voksent” område, hvor der ikke er ligeså mange børn, der leger og larmer. Valget af ens beliggenhed kan have stor indflydelse på den overordnede tur. Hvis I er i tvivl om hvad jeres præference er, så er det en god idé, at placere sig så centralt i campingområdet som overhoved muligt.

Børn

Der er stor forskel på de forskellige campingpladser rundt omkring i Danmark. Rejser I med børn, så er det essentielt, at I undersøger om hvorvidt campingpladsen er egnet til dem. Her er det relevant, at se om der hyppigt kommer andre familier på samme lokation. Derudover er det spændende, at se efter om de har nogle børnevenlige faciliteter, som legepladser, hoppeborge og andet.

Find det rette familietelt

Skal du på camping med familien, så er det essentielt at kigge efter et familietelt, hvor I alle kan være under ferien. Her er der flere faktorer, der er relevante at kigge på, når man skal finde det helt rette telt.

Dette er faktorer som størrelsen, hvor mange folk skal teltet kunne indeholde, ud fra mængden af værelser og god komfort. Det er relevant at kigge på om teltet har et godt luftsystem, alt efter hvor meget tid I forventer at bruge i teltet. Faktorer som vægt er relevant alt efter, hvor længe I skal gå med teltet, efter I ankommet til campingpladsen. Er I sjældent på campingferie eller er dette jeres første tur, så er det relevant, at se på hvor let teltet er at slå op, og en faktorer som pris spiller selvfølgelig også altid en rolle.

Der er altså meget man skal tage højde for, når man skal på camping ferie med familien og man ønsker det rette familietelt. Derfor kan det være relevant, at læse anmeldelser af familietelte, sådan så man kan få sig et overblik over diverse modeller og mærker. Efter en kort undersøgelse af de bedste modeller, så er I klar til at tage af sted på en uforglemmelig ferie velvidende om, at det er bekvemt, når I ankommer.

Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x