Sådan kan du planlægge dit helt eget retreat

Sådan kan du planlægge dit helt eget retreat

23. nov 2021

Havesæsonen er så småt ved at være slut - og det betyder også, at al den kærlighed, der er blevet lagt i haven i løbet af både foråret og sommeren, nu kan bruges på dig selv. Det er tid til at slappe af, reflektere og passe på dig selv. Det kan måske lyde dyrt, for hvad koster en tur til Bali ikke? 


Dit retreat behøves dog ikke foregå et eksotisk sted, du kan enten gøre plads til det derhjemme eller gør brug af smukke Danmark, der har masser af steder, der er oplagte til at koble fra i. Selv med her og bliv klogere på, hvordan du skaber og planlægger dit helt eget retreat.

Hav logistikken med i dine overvejelser

Det allerførste, du skal gøre er at vælge en dato. På den måde får du noget, som du kan se frem til - og det er uanset om du vælger at lave dit eget retreat eller finder et roligt og lækkert weekendophold. Hvis du vælger et weekendophold, er det oplagt at finde et sted, der har spa. Du kan for eksempel finde gode tilbud, der er derved er til at betale for, inde på www.spatilbud.dk. På spaophold kan du oftest også booke en massage eller en ansigtsbehandling, så du virkelig kan være god ved dig selv.


Når du har besluttet dig for en dato, er det vigtigt, at du passer godt på den. Sørg for, at du har hele dagen, eller weekenden, for dig selv, og at der ikke er mulighed for afbrydelser. Hertil er det en god idé at overveje, hvorvidt dit hjem kan fungere som et roligt og privat sted, hvor du kan have retreatet. Hvis det ikke er muligt, så find et andet sted at gøre det.

Hvad gør dig glad og får dig til at slappe af? 

Når du har fastsat en dato og har besluttet dig for, hvor din retreat skal foregå, så er det tid til at overveje, hvad helt præcist skal indebære. Det allervigtigste her er, at du finder ud af, hvad der gør dig glad og får dig til at slappe af. Hvis du vælger et weekendophold væk fra hjemmet, kan det for eksempel være en god bog, dine yndlings snacks eller en lækker flaske vin. Det kan også være, at du elsker at være i naturen - og så kan du planlægge en gåtur i det område, du skal opholde dig i. 


Hvis du beslutter dig for at holde retreatet i dit hjem, kan du skabe din egen wellness ved at købe ansigtsmaske, ting til et fodbad, et duftlys med en duft, du godt kan lide. Det er også vigtigt, at du får skabt et rum, hvor du kan koble helt fra. Sørg for at gøre rent og rydde op inden den afsatte dato, så der er nul forstyrrelser, når du skal koble fra. Her kan du også handle ind til en lækker middag for dig selv eller bestille din ynglings mad udefra. Det vigtigste er, at du gør alt det, der gør dig glad og får dig til at slappe af. Du skal nemlig forkæle dig selv, som var du din egen kæreste.


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


JettePedersen
JettePedersen (Kommerciel blogger)
Oprettet 31. maj 2022
JettePedersen
JettePedersen (Kommerciel blogger)
Oprettet 23. nov 2021
Annonce