5 smarte og billige tips til haveentusiasterne!

5 smarte og billige tips til haveentusiasterne!

20. dec 2017
Hold styr på dine grøntsager med malede sten eller plasticgafler

Har du også prøvet at komme ud i haven, og have glemt, hvad du har plantet? Nogen sætter frøposen fast til en pind, men her gør vind og vejr det tit umuligt at se efter et par uger.

Find i stedet nogle flade sten i en passende størrelse og skriv med maling, hvad du har plantet. Husk at lakere stenen, hvis du ikke bruger vandfast maling.

Er du ikke så kreativ, så brug en alm. plasticgaffel - skriv med sprittusch, og sæt gaflen fast med tænderne i jorden.


Sæt dine frø i blød i 24 timer inden du planter

Hvis du sætter frøene i blød i varmt vand i 24 timer inden du planter dem, så sikrer du at frøene er klar til at slå rødder, og kan vokse sig store og stærke.


Brug dit gamle fotoalbum til at holde styr på dine frø

Der er efterhånden ikke mange, der bruger fotoalbums længere. Har du et liggende, du ikke bruger - så kan det få nyt liv ved at blive brugt som frøholder. Sæt dine frøbreve ind i lommerne til billederne, og så har du styr på dem - én gang for alle!


Smid ikke dine æggeskaller ud!

Læg dem i stedet ved dine planter - skallerne hjælper med at holde uønskede insekter væk og så er skallerne rige på calcium, som er god næring for dine planter


Bekæmp dræbersnegle med øl!

Dræbersnegle er efterhånden blevet en fast bestanddel af danske haver. Sneglene lægger æg om efteråret og de begynder så småt at klække i marts, hvis vejret viser sig fra sin gode side. Altså skal indsatsen mod dræbersneglene starte tidligt, for at undgå en ødelagt have.

Du kan bekæmpe dræbersnegle på mange måder - f.eks. indsamling, bygge et sneglehegn eller lave en ølfælde.Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


JettePedersen
JettePedersen (Kommerciel blogger)
Oprettet 27. maj
JettePedersen
JettePedersen (Kommerciel blogger)
Oprettet 12. maj
x