Bluetooth headset - Slut med kedeligt havearbejde!

Bluetooth headset - Slut med kedeligt havearbejde!

6. sep 2018

Hvis man er træt af at klippe ledningen til hækkeklipperen over, så anskaffer man sig en ledningsfri hækkeklipper, og det samme gælder for høretelefoner.

Hvis man er træt af at vikle ledningen ud inden brug, og hvis man er træt af at føle sig mindre mobil på grund af ledningen, så anskaffer man sig et bluetooth headset.

Så simpelt kan det faktisk være, så hvis du er træt af ledninger, der hænger i vejen, når du laver noget aktivt, så er dette uden tvivl en god løsning for dig.


Når udstyret er ledningsfrit, så vil det sige, at det kører på batteri. Dette er dog ikke besværligt, og det er i mange tilfælde muligt at følge med i batteriniveauet på din telefon. Opladningstiden er kort, og batterilevetiden er ganske lang, hvilket gør dette til en utroligt let måde at høre musik på.

Musik motiverer og giver energi

Det er bevist, at musik er med til at motivere os, og at det ligefrem kan være en kilde til energi. Derved kan det trådløse headset også være med til at booste vores energiniveau, hvilket for eksempel kan gøre det lettere at gå i haven.


Der er mange mennesker, som elsker opgaverne i haven, og så er der andre, der har svært ved at komme i gang.

Hvis du har svært ved at motivere dig selv til de kedelige opgaver i haven, så er det højst sandsynligt fordi, du associerer det at gå i haven med arbejde. Dette findes der dog løsninger på.

Den første og mest åbenlyse er musik, men der findes også mange andre effektive ting, som du kan lytte til.


Hvis du ved, at søndagen skal gå med at luge ukrudt i dine bede, så kan du for eksempel downloade en spændende podcast eller en fængende lydbog, som kan underholde dig, imens du foretager havearbejdet. Derved er havearbejdet ikke længere en pligt, og hvem ved, måske kommer du til at glæde dig til havearbejdet næste gang? Alt dette er muligt med et fedt bluetooth headset til at gå i haven med.

Hvordan anvender man et bluetooth headset?

Det er ganske let at anvende et trådløst headset og både unge og gamle kan finde ud af det. Her er en ganske simpel guide, som viser, præcist hvor let det er at anvende et bluetooth headset.

Første gang, du anvender headsettet, skal det parres med din mobil, tablet, computer eller anden enhed. Dette er ganske let, du skal i de fleste tilfælde blot finde headsettet under ’bluetooth indstillingerne’ på din mobil/enhed.


Når dette er gjort første gang, så vil headsettet og din enhed være forbundet, og denne forbindelse vil blive husket.

Herefter skal du blot tænde headsettet, hver gang du skal bruge det, og sørge for, at der er strøm på, og så spiller musikken.


Det er altså helt nede på jorden, og blot fordi der ikke er en ledning, så er det langt fra raketvidenskab. Så selvom du ikke er et geni i teknologi, så kan du sagtens klare denne opgave og få nogle sjovere timer i haven.


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x