Fem gode gaveideér til haveentusiasten

Fem gode gaveideér til haveentusiasten

12. maj 2020

Danskerne elsker haver. Vi elsker at ligge i dem, hygge i dem, nyde solen og duften i dem og bruge tid med venner og familie i haven. Der er faktisk ikke det, som danskerne ikke kan lave i deres haver. Derfor er det også altid dejligt at give gaver, der kan bruges i haven på den ene eller anden måde. Man kender selv glæden ved at få nye lækre ting til haven, som gør det muligt at få endnu mere glæde og gavn ud af sin have - måske på nye måder. Derfor kommer der her nogle gaveidéer til de mange haveentusiaster, der måske snart har fødselsdag eller blot fortjener en gave.


Sommerens hit kan blive en helårs-favorit 

En af de ting som vi danskere bruger rigtig meget tid på i vores haver er at lave og nyde god mad. Haven giver gode muligheder for både bål- og grillmad, som er noget af det, der står øverst på danskernes gastronomiske topliste. Derfor kan en god grill eller et bålfad være en af de bedste gaver, som man kan give til en haveentusiast. Med madlavningsudstyr der bare virker, kommer der nemlig også meget bedre mad, og ofte vil der også blive lavet mere mad, hvis udstyret er i orden. Som en lille bonus vil man ofte også selv få noget ud af gaven i form af lækre måltider. 


Giv pynt og gør hyggen nærværende 

En rigtig dejlig, og ofte overset gave til haveentusiaster, er ting der kan pynte og pryde haven. Dette kunne helt oplagt være lækre tæpper, hynder eller puder. Men det kan også være ting som fakler, stearinlys og lanterner. Denne type gave er vejen til en hyggelig have, og enhver have kan let gøres hyggelig med et par fine puder eller hyggelige lanterner. 


Skab glæde med en rosenbue 

En anden meget skøn måde at glæde en haveentusiast på er at give en rosenbue. En rosenbue er en form for høj bue, der kan være med til at indramme stier og gennemgange i haven. Denne type gave er et sikkert hit, da det både pryder haven, og giver et helt nyt look til den måde, som en have hænger sammen på. Rosenbuer virker til både roser, men også alle andre plantetyper som kan klatre. 


Møbler til samvær 

Når der skal hygges i haven, er det rigtig dejligt at have gode møbler at slænge sig i. Derfor kan lækre havemøbler som bænke, borde, stole og loungesæt være rigtig gode bud på gode gaver. Denne type gave vil ofte komme lidt op i pris, og det kan derfor være en god dele gave eller måske en gave, der gives til hele familien eller husstanden. 


Haveudstyr der holder 

En sidste og oplagt gaveidé til haveentusiasten er udstyr til haven. Når man elsker sin have, er kun det bedste godt nok, og der findes rigtig meget lækkert udstyr til haven derude. Der er ting til hver en plante og såmetode, og det samme gælder for potter og redskaber. Derfor kan lækre haveredskaber, flotte potter, nye planter og den slags være en rigtig dejlig måde at glæde haveelskeren på. Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x