Foråret indbyder til forandringer i hjemmet

Foråret indbyder til forandringer i hjemmet

31. mar 2020

Dette er sponsoreret indhold

Foråret er endelig kommet til Danmark. Det betyder for mange, at en række udendørs projekter kan sætte i gang. På grund af de mange udendørs projekter, der bliver sat i gang, er der mange, der glemmer, at det indefor også kunne trænge til et opløftning. Derfor kan du i denne artikel finde gode tips til, hvordan du her i foråret kan skabe lidt forandringer indenfor i dit hjem.

Belysning betyder alt

Forår i Danmark betyder for det meste mere sol og derfor mere naturligt lys i hjemmet. Naturligt lys er den bedste form for lys, du kan benytte i dit hjem. Derfor er det din opgave at finde ud af, hvordan du kan få så meget af den ind i dit hjem som muligt. 

En af de ting du kan gøre, er at fjerne store objekter fra dine vinduer - både i og omkring. Står der et stort skab lige ved siden af et vindue, tager skabet meget af det naturlige lys. Derfor er det en god ide at placere skabet et andet sted, så lyset kan brede sig. 

Noget andet du kan gøre, er at placere et spejl i nærheden af lysindfaldet fra dit vindue eller over for et vindue. Ved at gøre dette reflekterer du lyset ud på et større område, og på den måde spreder du det naturlige lys mere. 

En tredje og mere omfattende ting du kan gøre, er at skifte de gamle vinduer ud med nogle større. Hvis du har en udgang ud til en terrasse, er det oplagt at placere nogle store vinduer herud til. Det vil også skabe en større sammenhæng mellem hus og have. 

Foruden det naturlige lys, er du også nødsaget til at have nogle gode lamper, eftersom solen ikke står højt alle døgnets 24 timer. Du kan finde flotte lamper fra Le Klint lamper hos Designlite.dk.

Forår er lig med forårsrengøring

Sol og mere lys betyder også, at støv og snavs bliver mere synligt i de danske hjem. Derfor er foråret et perfekt tidspunkt at komme i gang med den helt store rengøring. Forårsrengøring kan hurtigt komme til at tage lang tid, da det er hele huset, der skal have en omgang, hvilket betyder, at det inkluderer en lang række ting, som i dagligdagen ikke bliver rengjort. Heldigvis kan det komme til at gå lidt hurtigere, hvis du sammen med resten af din husholdning bliver enige om at klare opgaven sammen.

Når du skal forårsrengøre, skal sådan noget som vinduerne vaskes, gulvet skal støvsuges og eventuelt vaskes, ovn og emhætte skal have en omgang, og de fjerneste hjørner skal køres over med en ved klud. 

Rengøring er sjældent sjovt, men hvis du sætter lidt god musik på og lover god mad til aften, kan du være sikker på, at motivationen og produktiviteten bliver lidt højere hos alle, der deltager i det store rengøringsprojekt. Det er også en god ide at sørge for, at der løbende kommer snacks og drikkevarer på bordet, så alle kan holde depoterne fyldte under projektet.


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x