Sådan får du din have til at stråle

Sådan får du din have til at stråle

15. okt 2020

Efter et koldt og vådt efterår og en lang vinter kan ens have godt se trist og beskidt ud. Vejret har lavet små skader på din have, hvor det kræver hårdt arbejde at få haven til at stråle igen, så den er klar til sommerens mange grillaftener på terrassen. Denne opgave med at få haven tilbage på rette spor, kan være udfordrende, da der er flere ting som skal ordnes. Disse opgaver er nogen man både selv kan løse eller så kan man få professionelt hjælp ude fra, som kan komme og hjælpe en med at få haven til at stråle igen. Hvis du står i den situation du har brug for nogle gode råd til at ordne din have, så den bliver sommerklar, så kan du læse med her.

Slut med grimme fliser

Har dine fliser på terrassen eller i indkørslen lidt under det dårlige vejr, så kan du benytte dig af fliserens. Du kan med fordel se mere her, om brugen af fliserens og de opstartspakker der passer til dit behov,  om dit problem så er alger, flisepest eller mos, så findes der en løsning. Efter en omgang fliserens, vil man se en stor forskel, som gør at ens have vil komme til at stråle igen.

Brug for rådgivning

Hvis du står og er i tvivl om hvordan du skal gribe din have an, så kan det være en god ide at søge professionel rådgivning hos de rette fagfolk, som har forstand på dit problem. Hos Nanostone, kan du få den rette hjælp og rådgivning til dit problem. Nanostone kan hjælpe med mange forskellige services, om det er fliserens, tagrens eller noget helt tredje du står og mangler, så står de til rådighed.

Frisk det gamle hegn op

Er dit hegn omkring haven efterhånden ved at være slidt og har mistet det meste af farven, kan det være en ide at gøre noget ved det, så det kommer til at se ud som nyt. Hvis det er et træ plankeværk du har, så kan du starte med at finde den farve, som vil passe godt ind i din have. Inden du maler, er det vigtigt at vaske plankeværket af. Derudover er det vigtigt at du bruger noget træbeskyttelse, som går ind og fugter træet, så det bliver mere modtageligt for malingen. Når du er færdig med at male, står du med det flotteste og modstandsdygtige plankeværk. 


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x