Sådan får du mest ud af din garage

Sådan får du mest ud af din garage

18. jun

Har du en bil, er en garage meget vigtig. For det første beskytter en garage din bil og derudover kan den også bruges til opbevaring eller som et mindre værksted. Lige meget hvad du ønsker at få ud af din garage, skal du også tænke på pladsen, da garager typisk ikke er særlig store. Dog kan du sagtens få meget ud af pladsen. 

Garage og værksted i ét 

En garage og et værksted går hånd i hånd, da det giver god meningen at lægge dem sammen. Dette kan gøres på flere forskellige måder og her kan du virkelig være kreativ. Først og fremmest skal der jo være plads til en bil og diverse udstyr til bilen. 

Organisering er det, som skaber bedst plads. Det hjælper altid at holde sin garage ryddet og organiseret. For eksempel et fast system gør, at du altid man finde dine ting og du så undgår de bliver forlagt. Først og fremmest skal du gruppere dine ting såsom dit værktøj. Dette kan du gøre i mindre kasser, som kan sættes på en industri reol. Det er også en god ide at sætte etiketter på kasserne. 

Har du plads, kan du også anskaffe dig en arbejdsbænk eller vinkelreol og opbevare dit værktøj derpå. 

Garage makeover

Krakelerer malingen i din garage og er gulvet både blevet slidt og ujævnt, kan det være en makeover der skal til. Skal indkørslen og fliserne i garagen fikses, kan dette gøres med knust beton. Knust beton er et genbrugsmateriale, som bruges i stedet for stabilgrus. Pris på knust beton kan variere, dog er det en billig og klimabevidst løsning til at udjævne flader som disse. 

En anden måde at give sin garage en makeover, er en hovedrengøring samt at give væggene et nyt lag maling. 

Organisering og kreative løsninger

At skabe plads på et mindre areal kræver kreative løsninger og en del organisering. Som tidligere nævnt skaber det god plads at organisere sine ting i kasser og sætte etiketter på disse. For at skabe plads på gulvet, kan dit værktøj placeres på hylder. 

En anden måde at skabe plads på er at anskaffe sig en arbejdsbænk og ophænge en hulplade og ophænge dit værktøj med skruer eller knager. Dette skaber også gulvplads, hvor der her kan placeres kasser, arbejdsborde eller måske vil du holde pladsen afryddet. 

Denne plads kan også bruges til opbevaring af andre ting, som der ikke er plads til inde i huset. Det kan være rengøringsartikler, haveudstyr eller ting du sjældent bruger. Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x