Trænger dit hjem til nyt liv?

Trænger dit hjem til nyt liv?

26. feb 2021

Forandring fryder, og nogle gange trænger dit hjem til lidt forandring for at skabe lidt fryd i tilværelsen. Det behøver ikke koste en formue at give hjemmet et friskt pust. Her kommer et par tips til, hvordan du giver dit hjem nyt liv uden det store besvær eller de store omkostninger.


Giv gulve og vægge lidt kærlighed 


Du kan ikke undgå, at dine gulve bliver lidt slidte med tiden. Giv dine gulve en gang gulvafslibning, så de bliver så gode som nye. Malingen på dine vægge vil med tiden også falme. Derfor kan en klat maling gøre underværker, når hjemmet skal have lidt liv. Det lyder måske kedeligt, men god omgang rengøring kan få dit hjem til at skinne som ny. Det er jo nærmest gratis at gøre rent - det koster blot din tid og lidt knofedt. Så får du både et rent hjem og lidt motion.


Lille spejl på væggen der…


Hvis hjem er skønnest i landet her? Spejle kan skabe et helt nyt look til din væg. De skaber en optisk illusion af, at der er mere plads, og man kan eventuelt hænge et spejl op blandt en masse billeder på væggen, så man danner en kreativ og personlig billedcollage. Hæng lidt billeder op, som betyder noget for dig og giv den gas med forskellige former for rammer i fede farver. Kun fantasien sætter grænser, så det er bare med at komme i gang.


Planter giver liv


Der er intet som et par planter, som kan skabe liv i et rum, og de fås i alle afskygninger. Planter er moderne som aldrig før, og de er ovenikøbet godt for dit indeklima, da planter omdanner CO2 til ilt og dermed øger luftfugtigheden i dit hjem. Planter giver helt bogstaveligt talt dit hjem mere “liv”. Men husk lige at vande dem… planter kan kun give dit hjem liv, hvis de selv er levende. Ellers kan du anskaffe dig en kaktus. Den skal ikke have så meget vand og ser fin og eksotisk ud der i din vindueskarm. 


Mal dine møbler


At male sine møbler er en nem og billig måde at få hjemmet til at synes nyt. En stol eller et bord i en frisk pastelfarve kan gøre underværker, og du har her muligheden for helt selv at skabe dig et unikt look. Unikke møbler kan være enormt dekorative, selvom de er fundet i en genbrug og blot har fået en klat maling i en fin farve. Måske er du blevet træt af den måde, som dine møbler står? Hvis dette er tilfældet, så ryk lidt rundt på tingene, find en ny plads til sofaen og køb eventuelt et nyt statement-møbel, som skal stå og pynte i hjørnet. Det behøver hverken være svært eller dyrt at have et smukt hjem.Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


JettePedersen
JettePedersen (Kommerciel blogger)
Oprettet 31. maj 2022
JettePedersen
JettePedersen (Kommerciel blogger)
Oprettet 23. nov 2021
Annonce