Tre gode råd til havefesten

Tre gode råd til havefesten

6. aug 2020
Dette indhold er sponsoreret

Når solen titter frem, ferien er påbegyndt og man er klar til at slappe af, har mange ønsket om at holde en havefest. Om det er for familien, vennerne eller en blanding, det er som sådan ligegyldigt, men havefesten er en af de fester, som kan udvikle sig til meget. Der er der også meget planlægning og klargøring for at holde en god havefest. Man ønsker ikke, at haven og hjemmet ligner noget, der er løgn overfor sine nærmeste og derfor skal man være opmærksom på en masse ting. 

Nedenfor kan man læse om tre gode råd til hvordan man gør klar til den store havefest. 


Oprydning og plads er alfa omega 
Når det kommer til at afholde en haveplads er det vigtigt, at man får ryddet op og gjort haven klar. Terrassen skal stå skarpt og græsset skal slåes. Dette er ofte overkommeligt for de fleste, men en af de ting som mange ikke kan overkomme er algebehandling. Med en algebehandling i Aarhus kan man undgå bøvl med alger. Det er med til at give haven et nyt liv og få hjemmet til at stå lidt skarpere. Kan man kombinere dette med en fliserens, vil haven og terrassens stand ikke gå ubemærket hen i løbet af havefesten. 


Derudover er det vigtigt at få ryddet op. Dette skyldes, at når det kommer til havefester skal man være opmærksom på om der er plads nok til alle. Her kan det være nødvendigt at sætte et telt op og få flyttet en masse borde - her er det vigtigt at man har plads og alt er ryddet op til det. 


Mad - catering eller stor BBQ? 
Maden til en havefest er noget af det vigtigste - sammen med gode vine og en masse håndbajere. Det er dog ofte svært at beslutte hvorvidt man skal have catering og bestilt maden udefra eller om man skal have grillen tændt og i gang. Der er fordele ved begge dele, hvor det at man få maden leveret gør at man ikke skal bekymre sig om, hvorvidt grillen altid er kørende og alle gæster har fået. Samtidig kan man specialisere og blære sig ved at være den bedste grillmester i verden. 


Playlisten - musik giver det sidste 
Når det kommer til fester er playlisten rigtig vigtigt, men til havefesten er den endnu vigtigere. Der skal være noget til at man kan hyggesnakke under maden, men når nattetimerne kommer dragende ind, skal man kunne have noget man kan svinge det gamle træben til. 

Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


JettePedersen
JettePedersen (Kommerciel blogger)
Oprettet 31. maj 2022
JettePedersen
JettePedersen (Kommerciel blogger)
Oprettet 23. nov 2021
Annonce