Tre ting ved hus og have du kan ordne til sommer

Tre ting ved hus og have du kan ordne til sommer

30. jun 2020

Dette indhold er sponsoreret


Sommeren i år bliver for mange danskere tilbragt på hjemlig grund. Men det betyder ikke, at der ikke er masser af ting, du kan få tiden til at gå med derhjemme. For mange husejere får især haven lov til at gro til og stå relativt uberørt hen. Mange har ganske enkelt ikke overskuddet til at gå i haven, når hverdagens stress og jag fylder så meget, som det gør. Men denne sommer er en genial mulighed for at give den en skalle med haven og den udvendige del af huset. Hvis i er flere i familien, så gør nogle eftermiddage ud af det, og bestræb jer på at få den flotteste have i nabolaget her til sommer. I vil opleve, at det kommer jer til gode, når solen skruer bissen på, og i føler for at trække udendørs. Her er tre ting ved hus og have, du kan ordne her til sommer. 


Rens dit tag

Når du er travlt optaget med at gå i krig med haven, så lægger du måske ikke lige mærke til denne detalje. Men dit og mange andre danskeres tag kunne have godt af en rensning. Et beskidt tag er ikke kun grimt at kigge på, det er også dårligt for din boligs vedligeholdes. Et beskidt tager mod snavs og skidt fra vind og vejr året rundt og kan derfor blive utæt. Denne utæthed kan blive utrolig dyr for dig som husejer, hvis du ikke reagerer i tide. Derfor er tagrens slet ikke så dårlig en ide her til sommer. Hos tagrens.dk kan du få tagrens Ringsted, Køge og andre steder i det danske land. Så bliver denne sommer også sommeren, hvor dit tag får lov at skinne i sommersolen. 


Fjern dit ukrudt

Ukrudt er en irriterende ting i alle haver. Det bygger sig op og fylder i din ellers dejlige have. Denne sommer bør du tage affære med ukrudtet. Gå analogt med havegrejet, eller hiv fat i en ukrudtsbrænder, og gå i krig, så din have kan stå pænere end nogensinde før. Du kan også overveje at bruge ukrudtsfjerner, men husk at sikre dig, at du ved, hvad du heller ned i din jord, før du gør det.


Få gang i drivhus eller køkkenhave

I mange haver står der enten et drivhus eller en køkkenhave. Og i mange haver får disse lov til at stå øde hen. Og det er en skam. Så hvis du kan nikke genkendende til ovenstående, så er denne sommer tiden, hvor du skal have gang i drivhus eller køkkenhave. Få skåret ukrudt og planter ned, og tag på planteskole, hvor du kan købe frø. Herfra går eventyret i gang. plant dine frø, og sørg for at de er passet og plejet hele sommeren, så bliver din have helt sikkert et mere eksotisk sted at befinde sig i.Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


JettePedersen
JettePedersen (Kommerciel blogger)
Oprettet 31. maj 2022
JettePedersen
JettePedersen (Kommerciel blogger)
Oprettet 23. nov 2021
Annonce