Trods regnvejret og kom ud i haven med et par nye gumm...

Trods regnvejret og kom ud i haven med et par nye gumm...

23. nov 2017

Vi kender alle det at have lyst til at gå ud og lave nogle ting i haven, men det danske forårs- eller sommervejr viser sig fra sin værste side, og det står ned med vand fra himlen. Typisk vil man nok vente med at få lavet de ting i haven til vejret bliver bedre, men hvis man ikke har den mulighed, er det helt fundamentalt at have et par gode gummistøvler klar til at træde i. Gummistøvlerne skal have en god pasform, være rare at gå i, men de må også gerne se lidt smarte ud. Man ved trods alt aldrig, hvornår man får brug for at have dem på ude i offentligheden, hvis det regner. Mange ville nok foretrække et par smarte gummistøvler, fremfor at gå i et par gummi Crocs eller træsko.

 

Såfremt du har brug for et par nye støvler til haven, så klik her for udvalget af dame gummistøvler. Gummistøvlerne fra Ilse Jacobsen er håndlavede gummistøvler i naturgummi, som de har formået at gøre elegante og praktiske til det danske vejr. Ligegyldigt om det drejer sig om en kort tur i haven, eller den lange gåtur kan de benyttes med stor komfort til følge.

Gør det muligt at beundre haven når solen er gået ned

Når du så har gået ude i haven en hel dag, er det rart at kunne beundre sit værk, også selvom solen er gået ned. Det er derfor en god idé at udstyre sit hus og sin have med udendørslamper, der kan lyse hele tilværelsen op, så man ikke kun får udbytte af sin have i de få dagtimer vi har i Danmark. Udendørslamper findes i et utal af designs og typer, måske endnu flere end til inde i selve huset. Udendørslamper er nemlig ikke afhængig af husets øvrige design på samme måde som indendørslamper er, og man kan derfor få en masse specielle typer.

 

Her kan du finde en udendørslampe der passer til netop dine behov, og i den stil som passer bedst til dit hus. Lampemesteren har et utal af lamper, i mange designs og mange interessante materialer. Desuden leveres alle deres udendørslamper fragtfrit og med pærer, så man ikke skal bekymre sig om andet end at sætte strøm til den.

Design din have som du designer dit hus

Et ophold i haven er for mange danskere lig med hårdt arbejde og ingen hygge. Det er en god idé at se sin have som en forlængelse af sit hus, og lave gangstier, små hyggekroge og lignende der kan facilitere et længere ophold i haven omgivet af blomster og den omkringliggende danske natur.

 

 


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


JettePedersen
JettePedersen (Kommerciel blogger)
Oprettet 27. maj
JettePedersen
JettePedersen (Kommerciel blogger)
Oprettet 12. maj
x