Sådan sliber du selv din bordplade

Sådan sliber du selv din bordplade

27. dec 2019

Dette er sponsoreret indhold 


Har du en bordplade der hjemme, som trænger til en overhaling? Så kan det være, at slibning af denne bordplade er den helt rette løsning for dig. Det kræver nemlig ikke synderlig meget at slibe din bordplade selv. Her får du tips og råd til, hvordan du bedst og nemmest sliber din egen bordplade. 

Gør dit forarbejde godt

Inden du går i gang med at slibe en bordplade, skal du gøre dit forarbejde. På den måde opnår du det bedste og pæneste resultat i den sidste ende. Hvis det for eksempel er din køkkenbordplade, du gerne vil slibe, skal du starte med at tørre den godt af, så den er fri for snavs. Derefter er det vigtigt, at du får dækket af der, hvor du ikke skal slibe. Det kan for eksempel være omkring selve køkkenvasken, dit komfur eller andre steder, hvor du skal være lidt ekstra forsigtig med sandpapiret. Det kan også være en god ide at dække af der, hvor bordpladen møder væggen. 

Tag dig tid, når du sliber 

Nu går selve slibningen i gang, og her er det vigtigt, at du ikke er for hurtig og har travlt. Det gør nemlig ikke noget godt for det endelige resultat. Når du sliber, skal du koncentrere dig om et område ad gangen, så du gør det færdigt. Det er også vigtigt, at hele bordpladen får en ensartet slibning, og det kræver tålmodighed og tid. Hvis du har det, skal din bordplade nok blive som ny igen. Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x